Název | Množství a jednotka |
---|---|
smetana ke šlehání | 250 ml |
polohrubá mouka | 3 lžíce |
máslo | 50 g |
cukr krystal | 4 lžíce |
vanilkový cukr | 1 ks |
směs oloupaných oříšků a mandlí | 120 g |
rozinky | 40 g |
kandované ovoce | 40 g |
čokoládová poleva |
Postup: Máslo vyšleháme a pomalu po lžících přidáváme cukr. Ušleháme do pěny. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Brokolici očistíme, rozebereme na růžičky. Brambory oloupeme a nakrájíme na... zobrazit recept
Postup: Rýži uvaříme doměkka - na jeden díl rýže dáme dva díly vody a vaříme na mírném... zobrazit recept
Postup: Zralé avokádo (pokud je avokádo tvrdé, necháme jej při pokojové teplotě dozrát... zobrazit recept
Postup: Salám nakrájíme na menší kostky a pomeleme nebo rozmixujeme. Dáme do misky,... zobrazit recept
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek
Restaurace Club Slunečnice je vyhlášena svým příjemným, stylovým prostředím a...